maanantai 12. tammikuuta 2015

12.1.2015 Vuoden ensimmäinen päivetys

Kyllä. Otsikko on kirjoitettu ihan oikein. 


Vuodenvaihdetta vietettiin perheen voimin Torremolinoksessa. Viime vuodesta tulikin sitten oikein Espanja-painotteinen, mutta mitäpä siitä. Ainakin on taas pari sellaista paikkaa plakkarissa, joihin voi käydä toistekin tutustumassa. Ehkä kuitenkin seuraavalla kerralla katsotaan muitakin vaihtoehtoja. Onhan vielä muutama kolkka tällä maapallolla koluamatta. Meillä kaikilla ;)

Nyt tässä on makailtu sohvalla influenssan kourissa. Tai ainakin alkavan sellaisen, koska kuume ei ota iskeäkseen. Kaikki säryt ja kivut ja tukkoisuudet täältä jo löytyy. Samoin jumalaton yskä. Ja se siitä epikriisistä.

Tuli lusmuiltua koko joulu. Ja vaa'alla se näkyy 4 lisäkilona. Ihan omaa tyhmyyttä ja laiskuutta. Oikeastaan se lusmuilu alkoi jo ennen viimeistä blogipäivitystä. Niin, silloin karkinhävityspäivänä. Eikun kestikö se viikon...? No, silloin kuitenkin. Ja joulu tuli mässäiltyä, jonka jälkeen sitten olikin jo melkein lähdön hetki. Ja kuka sitä nyt lomalla jaksaa edes ajatella mitään paastoa?! No, tuo oli hiukan liioiteltua, koska olin jo ennen lomaa tehnyt paastopäivien ruokailusuunnitelmat! 

Vuoden ensimmäinen paastopäivä koittaa huomenna. Saas nähdä kuin ämmän käy!

2 kommenttia:

  1. Täällä myös yksi lusmuilija, ilman päivetystä tosin :D Välillä se on sellaista tämä elämä, ettei paasto luonnista, mutta eihän me siitä lannistuta. Eteenpäin vaan, uudistunein voimin. Parane pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Laura! Luin juuri oman blogipäivityksesi. Me ei todellakaan lannistuta. Ei kuulu luonteeseen ;) Ja onneksi meillä on mielettömän hieno vertaisryhmä tukena, jos ja kun tarve tulee ♡

      Poista