lauantai 20. joulukuuta 2014

20.12.2014 Uuden vuoden lupaus

Kun riman asettaa tarpeeksi ylös, se on helpompi alittaa... Ei kun miten se nyt taas menikään... Päätin joka tapauksessa tehdä uuden vuoden lupauksen hyvissä ajoin. Tässähän on siis taustalla pelkästään se ajatus, että ehdin sen sitten nopeasti unohtaa ennen uutta vuotta... Vitsi, vitsi. Palataan siihen kuitenkin hetkisen päästä.



Kunpa vielä muistaisin, mistä tämän kuvan nappasin. Surffailun tuloksena joka tapauksessa. On se kyllä hauskaa katsoa, miten erilaisia annoksia voi kasata. Houkuttelevimman näköinen on ehdottamasti tuo lautasellinen minipaprikoita. Hyvänä kakkosena seuraa kiivilautanen. Vaikkakin juuri tällä hetkellä ei tee mieli kumpaakaan...


Se uuden vuoden lupaus...

Lupaan ottaa itseäni niskasta kiinni!

Ja mikä olisikaan parempi tapa, kuin...


Taas ollaan niin meikäläisen mukavuusalueen ulkopuolella, ettei ole tosikaan, mutta siinä se komeilee. Salikortti. Ensimmäinen laatuaan meikäläisen nimellä. Tänään kävin ostamassa sisätennarit. Nyt ei voi enää keksiä tekosyitä, koska verkkareilla ja t-paidoilla pääsee hyvin alkuun... Onko silmätulehdus tekosyy?!

Takana oleva kuntokalenteri oli täydellinen heräteostos kirjakaupasta. En edes selannut sitä läpi ennen kassalle menoa. Kotona katsellessa totesin, että ei se mikään turha kapine ollutkaan.

Ja nyt vielä uuden vuoden tuomalla innolla pistän tuon paastoilunkin alkuun, niin johan tässä aikaa lyyti kirjottaa ja lyyli laihtua!

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille! Täällä hiljennytään nyt sulattelemaan kinkkua eikun suunnittelemaan tulevaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti