sunnuntai 14. syyskuuta 2014

14.9.2014 Jännityspunnitus

Olisin voinut tuulettaa koko päivän! Viime viikolla unohtuneen punnituksen ja hieman hutiloiden suoritetun paastoviikon vuoksi olin hiukan hermona tänä aamuna. Ihan turhaan! Kahden viikon saldo -400 grammaa ja koko tähän astisen kolmen viikon saldo -2 kiloa! Ajattelkaas, 4 voipakettia tai yksi iso jauhopaketti! Tai kuten Facebookin "tsemppis"-ryhmässä eräs kaveri totesi: "yritäpä syödä kaksi kiloa lihaa kerralla"! Loppuja lukuja voi taas käydä katsomassa Edistyminen-välilehdeltä.

Perjantain paastopäivän "kunniaksi" laadin paastopäivien ruokalistaa. Päätin, että minun pitää pystyä paastopäivänäkin suunnittelemaan ruoanlaittoa ja sietää kaupassa käymistä Tein sen sitten pidemmän kaavan mukaan. Ja Excel oli taas apunani ;)

Ja tuolta se sitten näyttää. Harmittaa vain, että työpaikkaruokalan seuraavan viikon ruokalista julkaistaan aina vasta perjantaisin. Ei pysty suunnitelemaan koko päivää valmiiksi, kun ei nyt joka päivä haluaisi pelkkää Subwayn salaattiakaan syödä. Ja meillä ei vielä ole toimistolla jääkaappia tai mikroa. Pitäisi sitten olla kylmälounas kylmäkassissa. Sitäkin aion kyllä kokeilla. Tärkeimmät toimistolla sentään on, nimittäin kahvinkeitin ;)

Huomasin tänään myös pienen puutteen mittausseurantataulukossani. En ollut huomannut laittaa vähennyslaskusarakkeita sille osalle taulukkoa, jossa on BMI ja muut. Nyt jouduin ihan päässälaskua harjoittamaan, että sain edistyminen-sivulle muutoslukuja. No, tämä virhe on sentään helposti korjattavissa.

On ollut kiva huomata, että blogillani on ihan säännöllisiäkin lukijoita. Kommentteja saa käydä jättämässä. Ne julkaistaan heti, kun olen ne käynyt hyväksymässä. Asiattomiahan en tietenkään julkaise, mutta eipä niitä ole vielä ollutkaan. Ajattelin tässä syksyn aikana järjestää teille jotain pientä kivaa kiitokseksi, mutta täytyy nyt katsoa, mitä saan aikaan.

2 kommenttia:

  1. Hyvä homma, sitä iloitsee kun suunta on niin kuin toivoo! Itse aloitan huomenna viiskakkosen ihan virallisesti ja toivon myös samanlaista suuntaa painolle, eli alaspäin :)

    Annette

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luin blogistasi testipäivän tunnelmia. Oli hauska nähdä, miten sait 500 kaloria jaettua niin monelle aterialle! Itse olen tykästynyt tähän kahden aterian taktiikkaan. Saan sen myös paremmin sovitettua työpaikkaruokailuihin. Tsemppiä aloitukseen!

      Poista