tiistai 5. elokuuta 2014

5.8.2014

Kuka tunnistaa, mikä tämä on? ;)

 
 
Jep. Siinä köllöttelee viimeinen mohikaani. Ei kun rollo. Lienee ollut jotain heinäkuun puolta väliä, kun kehuin niitä olevan jäljellä 4. Tänään meni viimeinen. Sai olla viimeinen kerta, kun näitä näin pitkään säilyttelen.


Huomenna on paluu muutamaksi päiväksi koulun penkille ennen työjakson alkamista. Siispä "viimeisen" kiireettömän kotiaamun kunniaksi poikkesin aamulla päiväkotikeikalla kauppaan hakemaan pari tuoretta croissantia. Kotona sitten täytteeksi salaatinlehtiä, kurkkua, ohuen ohutta savustettua ylikypsää kinkkua, fetankaltaista juustoa höystettynä aurinkokuivatulla tomaatilla ja öljyllä sekä siivu tuore tomaattia. Kyllä kelpasi, sekä itselle että ukkokullalle.

On näköjään tyttö käynyt taas toteuttamassa hoivaviettiään ja laastaroinut pöytäliinan pipin ;D

Mikäpä tässä paastotessa mukavampaa kuin tehdä hyvää ruokaa joka päivä :D Tälle päivälle on odotettavissa päivälliseksi italialaisia broilerinleikkeitä riisin ja salaatin kera. Perjantain paastosta onkin tulossa asteen verran haasteellisempi ruokien suhteen, mutta palaan siihen sitten myöhemmin.

2 kommenttia:

  1. Heitä jo pois mokoma karkki ;-) Herkullisen näköisiä täyttettyjä croisantteja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Poistettu on, ei tosin roskikseen ;) Croissantit olivat niin herkullisia, että nälkä lähti kerta heitolla. Lounasta ei ole tehnyt yhtään mieli. Ilmalla saattaa olla ihan "pieni" vaikutus tähän ;)

      Poista