perjantai 30. tammikuuta 2015

30.1.2015 Täällä on jokin outo haju...

Niin sitä taas vierähti muutama päivä. Tekemistä on ollut niin paljon, ettei juuri ole ehtinyt kirjoittamista ajatellakaan...


Viime viikon paastopäiville oli taas tarjolla mielenkiintoisia annoksia. Isäntäkin tokaisi, kun sain hänestä lounasseuraa päivänä eräänä, että "kyllä saat jatkaa paastoilua, kun näin maukkaita salaatteja tarjotaan!" Tällaista katkissalaattia meillä oli tarjolla lounaaksi jo kohta kaksi viikkoa sitten... Herttinen, kylläpä on päivät tosiaan menneet vauhdilla. Samana päivänä oli päivälliseksi Tex Mex -kanaa, josta en harmi vaan muistanut ottaa kuvaa. Mutta valmistaminen oli yksinkertaista. Ranskankermaa ja tacokastiketta sekaisin, kanan rintafileiden päälle ja uuniin :) Sopii kuulemma kalallekin, joten voitte uskoa, että pitää kokeilla...


Viime viikkoon mahtui valitettavasti vain yksi paastopäivä, mutta se alkoi valtavalla salaattilounaalla! Kuvassa on siis neljän hengen annos, että ei nyt kauheasti kannata hihkua :) Kuvassa siis mozzarellaa ja makrillia tomaattikastikkeella sekä salaattia, rucolaa, avokadoa, kirsikkatomaatteja ja persiljaa. Hulppean makuista!

Päivälliseksi oli sitten ehkä vähemmän gourmet-annokselta näyttävä tacolehtipihvi guacamolella.
Maku oli kyllä kohdillaan, koska tykkään tuosta tacokastikkeesta... 

Tälle viikolle en saanut kalenteriin sovitettua paastopäivää, mutta en ota siitä paineita. Olen sen sijaan saanut sovitettua siihen kolme kuntosalipäivää! 

Kyllä, aivan oikein. Minä ja kuntosali. Ensimmäinen kerta oli jo viime viikolla. Olo oli sen jäljiltä ihan euforinen, vaikka se itse lähteminen oli mielettömän vaikeaa. Isäntä on kyllä ollut ihanan kannustava. Pisteet hänelle siitä(kin)! Pisteet pitää kyllä antaa pomollekin, joka antoi luvan käydä salilla työpäivän aikana, jos asiakaskäynnit antaa periksi. Ja mikäs siinä, tunnit tulee kyllä täyteen, kun tekee myös iltakeikkaa ja välillä pitkää päivää.

Eipä tuo salille meneminen ole vielä yhtään helpottanut. Kai se on sitä huonoa itsetuntoa, mutta minä pistän silmät kiinni jos alkaa tuntua pahalta. Tarkoitan siis, että jos se muiden läsnäolo alkaa tuntua pahalta. Kyllä sitä kuntopyörää voi polkea silmät kiinnikin. Tosin, olen kuljettanut aina jotain lukemista mukanani, niin se voi näyttää vähän hölmöltä. 

PT tapaaminen on vasta parin viikon päästä, joten olen vasta tutustunut crosstraineriin, kuntopyörään ja soutulaitteeseen. Kyllä tuo isäntä vähän opasti painojakin, mutta olen suosiolla jättänyt ne vähemmälle :) Eilen rytkin melkein kilpavauhtia soutulaitteella. Ja jos joutuisi oikealla paatilla rytkimään, niin en kyllä kyydissä pysyisi. On siinä vedessä sen verran vastusta...

Niin. Se outo haju. Toisen salikeikan päätteeksi ihmettelin vessassa, että täällä on jokin outo haju. No, se kuitenkin selvisi nopeasti. Se oli ihan rehellinen hiki...!

Ja se oli kyllä kivaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti